Matsedel

Furan har liksom många andra förskolor i stockholm valt att använda sig av Sandborgens catering som leverantör.
Deras målsättning är att vara den absolut bästa leverantören av mat till skolor och förskolor i Stockholmsområdet, avseende tillförlitlighet och kvalitet till marknadens bästa pris.

Mat från Sandborgen

Trygghet innebär att vi har egenutvecklade system för mycket hög matsäkerhet. Detta är en garant för att rätt person får rätt kost den aktuella dagen. Med egna profilerade, miljövänliga fordon och chaufförer i profilkläder säkerställer vi både igenkänning och trygghet vid ankomst. Elektriska värmeskåp säkerställer en obruten kedja där maten håller rätt temperatur hela vägen till matbordet.

Matglädje är att vår personal skall tycka det är roligt att laga maten och att våra matgäster skall bli glada av att äta maten från oss och få den energi som barn behöver under dagen. Genom vårt matråd som består av oss och våra matgäster får vi återkoppling om maten för att kunna justera och bli ännu bättre avseende både smak och matsvinn.

Kvalitet för oss är både att maten vi serverar håller högsta kvalitet med en hög leveranssäkerhet. Vi ska alltid vara snabbfotade med ett stort öra för att vara mottagliga inför kundens behov.